PROJECT

Harbor Master

Channel Reef

From it’s location at the mouth of Newport Harbor, Channel Reef enjoys commanding views of the harbor entrance and the famous Wedge surf break beyond. These views form the backdrop to a study in loft-style living where space is at a premium, but remains flexible, and filled with light.

Featured in Coast magazine.

01_cdm-condo-8

Rugged, clef-faced stone, evocative of the sandy coastline, forms the long fireplace wall that anchors the living area while crisp walnut mill work and rhythmic louvered panels evoke the atmosphere of a boat’s interior.

02_cdm-condo-3
03_cdm-condo-6
04_cdm-condo-10

Opaque sliding glass panels that pocket into wood louvered walls help define layers of privacy between the public and private spaces when needed. Otherwise, they remain hidden from view so the homeowner can enjoy a continuous loft-like space.

05_cdm-condo-22
06_cdm-condo-18
07_cdm-condo-15
08_cdm-condo-19
10_cdm-condo-24
09_cdm-condo-26
11_cdm-condo-28
12_cdm-condo-23

At once both small in size, but large in lifestyle Channel Reef is tailored to the care-free, coastal living style of its owner.

13_cdm-condo-57

Start typing and press Enter to search